CD - Všechno jde jinak

 

2 strana

Všechno jde jinak

 

Vážení přátelé,

 

album Všechno jde jinak vychází k 41. výročí mého narození (14.11.1972) a navazuje na baskytarové sólové album Egypt a vesmír(2009). CD Všechno jde jinak je sbírka autorských kompozic, které jsem k svému jubileu pro vás připravil a nahrál s tou největší pečlivostí.

Dovolte mi prostřednictvím této hudby vás oslovit, podělit se s vámi o své vnitřní pocity a předat vám také své poselství. K poslechu si udělejte pohodlí. Album je koncipováno pro náročnější posluchače. Skladby vás provedou náladami, které jsou určitě neotřelé a originální. Z alba Všechno jde jinak mám velkou radost, věřím, že poslech tohoto CD vám přinese pohodu, klid a nevšední umělecký zážitek.

Dlouho jsem přemýšlel, jak nové CD pojmenovat. Myslím, že název Všechno jde jinak vystihuje moji domněnku, že tak jak to v našem životě vypadá, by vypadat nemuselo, nebýt naší vzájemné lidské hlouposti. Když se tak kolem sebe po 41 letech dívám, nabývám dojmu o opravdové demokracii, která není možná, neboť je to jen pouhá utopie... Pokrytectví a zlo zatím vedou. Ale můžeme to změnit, protože všechno jde řešit jinak. Dovolte mi tedy na závěr k mým narozeninám popřát nám všem změnu, změnu k lepšímu.

 

 

 

Ostrava, 14.11.2013

 

Martin Adamus

 

 

 

 

 
<< archiv
aktuálně
Edice - Baskytarový vesmír

Edice - Baskytarový vesmír

Publikace jsou určené pro všechny, kteří to s baskytarou myslí opravdu vážně.

Pro budoucí baskytarové hvězdy.

 
více zde >>
 
Zakládáme kapelu

Zakládáme kapelu

Publikace určená pro všechny hudebníky.

 
více zde >>
 
Publikace - Škola hry na baskytaru + CD - II. vydání

Publikace - Škola hry na baskytaru + CD - II. vydání

Baskytarová učebnice pro začátečníky i pro ty ostatní - II. vydání - Nakladatelství a vydavatelství Český rozhlas.

 
více zde >>
 
vybrané ukázky
Chtíc aby spal
mp3 (128 kbps, 44 kHz, 1:06 min, 1041 kb)